Нашата история и мисия

„B SOUND“ е водеща компания в областта на професионалното озвучаване, осветление и мултимедия. С повече от 30 години опит в индустрията, ние сме доказали своята способност да доставяме иновативни и надеждни решения за всеки вид събития. Нашата мисия е да превърнем всяко събитие в незабравимо преживяване, като съчетаваме висококачествено оборудване, техническа експертиза и креативни идеи. Стремим се към перфекционизъм във всичко, което правим, и работим в тясно сътрудничество с нашите клиенти, за да гарантираме техният успех. Ние вярваме, че всяко събитие заслужава да бъде уникално и вълнуващо, и сме горди да бъдем Вашите партньори в този процес.

 • НАД 20ГОДИНИ

  професионален опит

 • НАД 500СЪБИТИЯ

  от създаването на компанията

 • НАД 80КЛИЕНТИ

  в цялата страна

Професионализъм и иновации

Ние сме лидери в създаването на незабравими преживявания. Нашите услуги включват изграждане на покрити сцени, подиуми, оборудване на дискотеки, пиано барове, клубове, конферентни зали, предоставяне на пиротехника, LED осветление и техническо обезпечаване на всякакъв вид мероприятия. С непрекъснатия ни стремеж към иновации и качество, ние продължаваме да създаваме емблематични моменти за нашите клиенти през годините.

ФИНА НАСТРОЙКА СПОРЕД ВАШИЯ СЛУЧАЙ

 • КОНЦЕРТИ

  За нас, концертите са повод за създаване на незабравими моменти и емоции. Ние предлагаме пълно техническо обезпечаване, включително професионално озвучаване, ефектно осветление и иновативни мултимедийни решения.

 • МУЗИКАЛНИ ФЕСТИВАЛИ

  В „B SOUND“ сме горди да предоставяме оборудване и услуги, които да подпомогнат енергията и атмосферата на всяко музикално събитие. Нашата цел е да Ви помогнем да създадете фестивално преживяване, което ще запомните завинаги.

 • ЧАСТНИ СЪБИТИЯ

  От рождените дни до сватбите и юбилеите, частните събития са специални моменти, които заслужават незабравимо обслужване. Предлагаме Ви персонализирани решения за всяко частно събитие, които да отговарят на Вашите желания и предпочитания.

 • БИЗНЕС СЪБИТИЯ

  Бизнес събитията изискват професионализъм и елегантност. Ние предлагаме комплексни технически решения за корпоративни презентации, конференции и семинари, които да подчертаят Вашия бранд и да впечатлят Вашите клиенти и партньори.

Изпрати запитване