Изграждане на сцени

Създаваме стабилни и безопасни сцени, които отговарят на всички изисквания за професионални събития. Изграждаме както големи сцени с покрив на открито за концерти и фестивали, така и разнообразни подиумни конструкции и ферми за различен тип ивенти - ревюта, презентации, откриване на обекти, партита, конференции и др. Екипът ни от експерти се грижи за всичко – от планирането и дизайна до монтажа и демонтажа, за да гарантираме, че всяка сцена е перфектно подготвена за Вашето събитие.

Проектиране и анализ при изграждане на сцена

Проектирането и анализът са ключовите етапи в процеса на изграждане на сцена, които гарантират не само визуалната привлекателност, но и безопасността и функционалността на съоръжението. Ние подхождаме с професионализъм и внимание към всеки детайл. Процесът започва с подробен анализ на мястото и изискванията на клиента, включително типа на събитието, броя на участниците и специфичните технически нужди. Нашият екип използва най-новите софтуерни инструменти и технологии, за да гарантира прецизност и ефективност във всяка стъпка от процеса.

 • Терен и здравина на конструкцията

  Правилният избор и подготовка на терена са от решаващо значение за стабилността и безопасността на всяка сцена. Използваме висококачествени материали и инженерни решения, които осигуряват максимална здравина и устойчивост на конструкцията.

 • Метеорологични особености

  Метеорологичните условия играят ключова роля при планирането и изграждането на сцени на открито. Нашият екип взима под внимание фактори като вятър, дъжд и температурни колебания, за да създаде конструкции, които могат да издържат на различни атмосферни влияния.

 • Особености в дизайна

  Дизайнът на сцената е не само въпрос на естетика, но и на функционалност. Ние вземаме под внимание всички детайли, като разположение на осветлението, озвучаването и мултимедийните системи, за да осигурим оптимално изживяване както за изпълнителите, така и за зрителите.

 • Достъпност и визуален контакт

  Осигуряването на достъпност и добър визуален контакт е ключов аспект в проектирането на сцени. Нашите решения включват подходящи рампи, стълби и подиуми, които улесняват движението и създават комфорт за всички участници в събитието.

КОНСТРУИРАНЕ
СПОРЕД СЛУЧАЯ

Всяко събитие има своите уникални изисквания и специфики, затова подхождаме индивидуално към конструирането на сцената според случая. Нашият екип от опитни специалисти внимателно анализира всички аспекти на събитието - от типа и мащаба до мястото и техническите нужди. Независимо дали става въпрос за голям концерт на открито, корпоративно събитие в закрита зала или частен празник, ние създаваме персонализирани решения, които осигуряват максимална функционалност, безопасност и визуален ефект.

 • Озвучаване
 • Светлини и Мултимедия
 • Специални индивидуални ефекти

Доверете ни се за вашия проект

Ние разбираме, че всеки проект е уникален и изисква специално внимание и професионализъм. С нашия опит и експертиза в областта на озвучаването, осветлението и техническото обезпечаване, ние сме готови да превърнем вашата визия в реалност. Нека заедно създадем незабравими моменти!

Изпрати запитване